Covid-19
VEILIG OP REIS


Ter bescherming van onze klanten, die met ons in Italië of andere europese landen reizen, garanderen we dat al onze leveranciers de geldende normen met betrekking tot de sociale afstandsmaatregelen, desinfectie en anti-besmetting regels respecteren.

Hotels :
Om groepsvorming en/of wachttijd bij aankomst in het hotel te voorkomen, zijn alle groepen
verplicht, ten laatste 5 dagen voor aankomst, een deelnemerslijst te verstrekken met volgende informatie : voornaam, achternaam, woonplaats, geboortedatum en -plaats.
Voor studentengroepen dient deze lijst op briefpapier van de school te worden opgesteld.

Regionale maatregelen :
Enkele regio’s kunnen aan alle reizigers die de streek wensen te bezoeken, vragen om dit vooraf on-line op hun website te registreren.

Monumenten, musea , beurzen en evenementen :
Om rekening te houden met de sociale afstandsmaatregelen en groepsvorming te voorkomen, zijn de toegang tot musea, monumenten, archeologische plaatsen, parken, beurzen en evenementen onderhevig aan steeds wijzigende verordeningen. De toegangsvoorwaarden zullen worden gecontroleerd bij aanvraag tot reservering, maar kunnen tot het laatste moment gewijzigd worden.

Gidsen :
Het maximum aantal deelnemers dat een gids mag accepteren varieert van plaats tot plaats en zal
worden meegedeeld op het moment van de aanvraag en/of de bevestiging. Deze voorwaarden kunnen tot het laatste moment gewijzigd worden.

Headsets :
Om de geldende normen met betrekking tot de sociale afstand te respecteren, is het gebruik van headsets op vele locaties verplicht. Dit geldt voor zowel binnen als buiten.
Voor meerdaagse bezoeken raden wij aan de headsets gedurende de hele duur van het programma te reserveren. Dit is goedkoper en vermijdt dat de groep overal apart headsets moet huren.
Prijzen sturen wij u op aanvraag graag toe.

Touringcars :
Als gevolg van de sociale afstandmaatregelen kunnen de voorwaarden voor maximum bezetting van touringcars van regio tot regio verschillen. Op het moment van aanvraag zullen de actuele normen worden gecontroleerd.

Websites met Covid -19 informatie :
Vanwege de epidemie zijn regelgeving en restricties voortdurend in ontwikkeling. Het is noodzakelijk dat u de officiële websites van zowel uw land als het te bezoeken land raadpleegt. Ook ons kantoor staat hieromtrent ter beschikking voor de opvolging van uw geprogrammeerde groepen.

Lees meer

Brochure groepsreizen Italië 2022 nu online!

...voor schoolreizen en jongerengroepen

Openingsure...

Tarieven toeristenbetaling...