Italiaanse incoming touroperator


Caravantours is een touroperator met een speciale afdeling voor inkomend toerisme, werkzaam in de sector leisure voor groepen.

Wij wenden ons tot alle reisburo's en andere firma's in de toeristische sector die hun klanten het beste willen aanbieden van wat het mooie Italië haar bezoekers kan bieden.

Wij bieden groepen een ruime keuze aan programma's die aan alle eisen tegemoet kunnen komen, van traditionele reizen tot de meest ongewone. Onze producten zijn bestemd voor toeristen die ons land voor het eerst bezoeken, alsook voor bezoekers die hun kennis van de Italiaanse cultuur willen verrijken.

Onze website stelt groepsreizen voor naar alle Italiaanse regio's, van Toscane tot Sicilië, en biedt u een uitgebreide keuze van met zorg voorbereide voorstellen voor tours en circuits om de kunststeden te bezoeken ( Florence, Rome, Venetië, Napels, Turijn …..), pleinen, monumenten, kerken en kastelen, om van de landschappen te genieten, om de italiaanse keuken en het mediterrane dieet te proeven, en om u een unieke en onvergetelijke ervaring te laten beleven.

Caravantours is een incoming tour operator die op haar website altijd actuele tours en pakketten publiceert. Neem vrijblijvend contact met ons op voor elke specifieke aanvraag. Om het verblijf van uw klanten onvergetelijk te maken stelt Caravantours zich met meer dan 33 jaar ervaring, een grondige kennis en een grote passie voor Italië tot uw beschikking.

Lees meer

Openingsure...

Tarieven toeristenbetaling...