Over Caravantours


Onze firma werd in 1984 opgericht door een groep reeds in het toerisme werkzaam zijnde personen, jong maar met een ruime ervaring in het organiseren van groepsreizen die tot het
succes van andere organisaties bijgedragen hebben.
Onze kennis, enthousiasme en enorme werklust hebben we samengevoegd om een nieuwe tour operator te starten volgens onze werk conceptie.
Meer dan 40 jaar hebben we nu een nauwe band met vele klanten in Italië, Europa, Amerika en Australië, die ons in staat stelt op alle wensen voor gepersonaliseerde groepsreizen in te gaan. Dit natuurlijk gecombineerd met de best mogelijke verhouding prijs-kwaliteit. Het interpreteren van de wensen van de klant en de jarenlange ervaring in het kiezen van de beste hotels, restaurants. gidsen etc. alsook het correct verzorgen van al deze contacten is de basis van onze werkgeest.

Samen met onze voortdurende groei werd ook grote aandacht besteed aan de selectie en bijscholing van het personeel en het actualiseren van alle mogelijke technische en communicatiemiddelen. Ook de deelname aan vele beurzen en workshops in Italië en vele andere landen heeft hiertoe zeker bijgedragen. Slechts een klein deel van ons budget wordt besteed aan reclame, bewust van het feit dat een slogan weinig inhoud heeft en dat de publiciteit die tevreden klanten voor ons maken, alsook onze leveranciers - die stipt op tijd betaald worden - veel meer waard zijn !

Dit alles heeft bijgedragen tot het feit dat wij nu – na meer dan 39 jaar - tot de 40 belangrijkste tour operators van Italië behoren en tot de grootste specialisten in groepsreizen.

Een succes, dat zich in enkele cijfers weerspiegelt, met de ambitie deze nog niet als onze einddoel te beschouwen :  jaaromzet boven de 25 miljoen euro met jaarlijks meer dan 4.000 groepsreizen op maat, gecreëerd door 44 medewerkers en 4 werkende vennoten.  Ieder jaar organiseren wij reizen voor ca. 175.000 italiaanse klanten, goed voor ongeveer 550.000 overnachtingen en ca. 50.000 klanten uit vele andere landen, voor een totaal van ongeveer 200.000 overnachtingen.

Wij hopen dat het bovenvermelde een bijdrage mag zijn voor een solide basis van verdere samenwerking of een uitnodiging om ons voor het eerst te contacteren voor uw groepsreis in Italië of naar één van onze vele andere bestemmingen in Europa !


We zijn aangesloten bij ENIT-Club Italia, FIAVET en FTO
ENIT Fiavet FTO


Lees meer

Openingsure...

Tarieven toeristenbetaling...