Algemene Informatie (volwassengroepen)

 

Om groepsvorming en/of wachttijd bij aankomst in het hotel te voorkomen, zijn alle groepen verplicht, ten laatste 5 dagen voor aankomst, een deelnemerslijst te verstrekken met volgende informatie : voornaam, achternaam, woonplaats, geboortedatum en -plaats.
Enkele regio's kunnen aan alle reizigers die de streek wensen te bezoeken, vragen om dit vooraf on-line op hun website te registreren.
Om rekening te houden met de sociale afstandsmaatregelen en groepsvorming te voorkomen, zijn de toegang tot musea, monumenten, archeologische plaatsen, parken, beurzen en evenementen onderhevig aan steeds wijzigende verordeningen. De toegangsvoorwaarden zullen worden gecontroleerd bij aanvraag tot reservering, maar kunnen tot het laatste moment gewijzigd worden.
Het maximum aantal deelnemers dat een gids mag accepteren varieert van plaats tot plaats en zal
worden meegedeeld op het moment van de aanvraag en/of de bevestiging. Deze voorwaarden kunnen tot het laatste moment gewijzigd worden.
Om de geldende normen met betrekking tot de sociale afstand te respecteren, is het gebruik van headsets op vele locaties verplicht. Dit geldt voor zowel binnen als buiten.
Voor meerdaagse bezoeken raden wij aan de headsets gedurende de hele duur van het programma te reserveren. Dit is goedkoper en vermijdt dat de groep overal apart headsets moet huren.
Prijzen sturen wij u op aanvraag graag toe.
Als gevolg van de sociale afstandmaatregelen kunnen de voorwaarden voor maximum bezetting van touringcars van regio tot regio verschillen. Op het moment van aanvraag zullen de actuele normen worden gecontroleerd.
Vanwege de epidemie zijn regelgeving en restricties voortdurend in ontwikkeling. Het is noodzakelijk dat u de officiële websites van zowel uw land als het te bezoeken land raadpleegt. Ook ons kantoor staat hieromtrent ter beschikking voor de opvolging van uw geprogrammeerde groepen.
CARAVANTOURS Via Parmense 19
47923 Rimini - Italië
Telefoon: 00 39/0541/363210
Fax: 00 39/0541/363245 or /770721
E-Mail: [email protected]
maandag/vrijdag: van 8.30 tot 19.30 uur
zaterdagochtend: van 9.00 tot 13.00 uur
Om uw groepen steeds te kunnen bijstaan gedurende hun reis in Italië, hebben wij een noodnummer ter beschikking gesteld, in werking van maandag tot vrijdag van 18.00 tot 22.00 uur, weekends en feestdagen van 09.00 tot 22.00 uur.
Aanvragen worden telefonisch, per fax of per e-mail geaccepteerd. De offerte zal U schriftelijk toegestuurd worden en kan slechts als voltooid beschouwd worden na uw schriftelijke bevestiging en schriftelijke herbevestiging van Caravantours.
Een grote keus uit goede èn goedkope hotels. De categorie van de hotels is duidelijk naast ieder hotel vermeld en is de officiële classificatie van het Provinciaal Bureau
Alle vermelde prijzen zijn in euro, netto per persoon per dag (min. 20 deelnemers). De hotelprijzen zijn inclusief: volpension (overnachting, ontbijt, middag- en avondmaal), halfpension of kamer-ontbijt, zoals naast ieder hotel of programma vermeld staat, en BTW aan de huidige tarieven (op 01.01.24). In geval van verhoging van de BTW tarieven, is Caravantours vrij om de prijzen aan te passen. De niet in het hotel gebruikte maaltijden kunnen worden vervangen door lunchpakketten. Drankjes niet inbegrepen.
  HOTELS
  B.B. = Kamer en ontbijt
  H.P. = Halfpension
  V.P. = Volpension
  S.S. = Supplement Single
  S.D. = Supplement Dubbel

  RESTAURANTS
  De prijzen per persoon per maaltijd.
  VOLWASSENEN
  menu 1: pasta - hoofdgerecht met bijgerecht – fruit of dessert
  menu 2: 2 soorten pasta’s – hoofdgerecht met bijgerecht – fruit of dessert
  toeslag drankjes: ¼ l. huiswijn + ½ l. mineraalwater
Dubbels. Triples indien gewenst. Single kamers steeds met toeslag.
Er wordt één persoon gratis toegekend iedere 25 betalende deelnemers.
De eventuele toeristenbelasting is nooit bij de hotelprijzen inbegrepen. Ontwikkelingen hieromtrent worden op onze website gepubliceerd en in onze offertes of herbevestigingen vermeld zodra deze van toepassing zijn. De toeristenbelasting dient rechtstreeks bij aankomst in het hotel betaald te worden.
Voor alle op zich staande diensten die niet aan een hotelreservering verbonden zijn zoals: maaltijden in een restaurant, transfers en excursies, gidsdiensten en begeleiding, worden reserveringskosten van 30,00 euro per groep aangerekend.
Voor hotels waar slechts 1 overnachting geboekt wordt, zal een toeslag van minimum 1,50 euro per persoon in rekening worden gebracht. Tevens kunnen er voor de feestdagen en speciale manifestaties toeslagen worden gevraagd. Deze zullen bij reservering bekend worden gemaakt. Eénpersoonskamers: toeslag wordt bij reservering doorgegeven. Het ontbijt in de italiaanse hotels is vrij eenvoudig: koffie, thee, melk, brood, boter en jam. Op aanvraag kunnen wij de toeslag voor een uitgebreid ontbijt of ontbijtbuffet met kaas, ham, vruchtensap, enz. doorgeven.
U wordt verzocht zich nauwgezet aan de volgende adviezen te houden: Het hotel of restaurant telefonisch op de hoogte te brengen van de exacte aankomsttijd. De tijden voor lunch en diner zo stipt mogelijk te respecteren. De hotelier een dag van te voren in te lichten i.v.m. eventuele lunchpakketen. Een deelnemerslijst, waarop naam, geboortedatum en woonplaats staan aangegeven, overhandigen. De voucher kontroleren op aantal deelnemers en dit indien nodig, corrigeren en ondertekenen. Op basis hiervan zal worden gefaktureerd. Wijziging op de voucher aanbrengen en door de hotelier laten ondertekenen indien het gaat om andere diensten, of toegevoegde diensten, dan op de voucher zelf aangegeven. Er op toe te zien dat er in geval van klachten binnen 10 werkdagen na afloop van de reis een aangetekende brief naar Caravantours is gestuurd. Een kopie van de klacht dient ter kennisgeving aan het hotel of restaurant te worden gezonden.
ZWEMBADEN: De zwembaden van de hotels in Italië zijn normaal gesproken van half/eind mei tot half/eind september geopend. Buiten deze periode om zijn de niet overdekte zwembaden gesloten.
TOURINGCARPRIJZEN: Eventuele stijgingen van de benzineprijs kunnen een prijsverhoging tot gevolg hebben. De gepubliceerde prijzen zijn de prijzen die we met onze gebruikelijke maatschappijen hebben. In het geval dat deze maatschappijen niet in staat zijn de gevraagde diensten te leveren (vooral in het geval van late reservering) zouden de aangegeven prijzen enigzins kunnen veranderen.
KRAANWATER GEDURENDE DE MAALTIJDEN: Op basis van het ministerieel decreet van 24.03.05. (Ministerie van productieve activiteiten) zouden sommige hotels en restaurants geen kraanwater bij de maaltijden kunnen serveren.
PRIJZEN VOOR GIDSEN: In de in onze catalogus vermelde prijzen zijn de entrées in musea en monumenten niet inbegrepen.
NEDERLANDSTALIGE GIDSEN : Deze zijn niet in alle italiaanse steden beschikbaar. Aangezien het aantal nederlandstalige gidsen ook in de grote steden schaars is, kunnen deze iets duurder zijn dan de in onze brochure vermelde prijzen, die geldig zijn voor frans-, duits-, en engelstalige gidsen. Wij verzoeken U vriendelijk de diensten voor nederlandstalige gidsen zo vroeg mogelijk te reserveren.
AUDIOSYSTEEM: Voor succesvolle excursies met gids is het aangevolen koptelefoontjes te voorzien gedurende alle geleide bezoeken. Het gebruik van deze koptelefoontjes is verplicht voor vele geleide bezoeken aan kerken, musea en exposities. Koptelefoons kunnen via Caravantours worden gereserveerd.

Betaling uitsluitend via SWIFT aan onze bank:

CREDIT AGRICOLE
Agentschap Rimini
IBAN: IT27 L 06230 24293 000031237955
BIC: CRPPIT2P773 - a/c 000031237955
CAB: 24200 - ABI - 03273 - CIN: L- CIN EUR: IT27

of

SOLUTION BANK
Agentschap Rimini
IBAN: IT06 B 03273 24200 000309800501
BIC: CRDRIT2F - a/c 000309800501
CAB: 24200 - ABI - 03273 - CIN: B- CIN EUR: IT06Kosten van de overschrijving zijn ten laste van de klant.

Lees meer

Openingsure...

Tarieven toeristenbetaling...