Rimini, 20 januari 2021


In afwachting van de herstart van de toeristische sector delen wij u graag mee dat de digitale versie van onze catalogus ‘Italië 2021’ op onze website ter beschikking staat.

Wat de nabije toekomst zal brengen is nog af te wachten, maar we willen ons met optimisme, vertrouwen en veel energie inzetten om u de mogelijkheid te geven
uw groepen te kunnen programmeren voor 2021-2022.

U vindt op onze website de ‘klassieke’ brochure met meer gedetailleerde prijzen voor gidsen en bussen, aangezien het momenteel onmogelijk is de steeds wisselende voorwaarden voor het maximum aantal personen per bus, gids of museum bij te houden. Iedere regio, provincie of stad kan andere maatregelen toepassen. Voor de musea raden wij u aan om via onze website op de link van het gewenste museum te klikken voor up to date informatie.

Verder delen wij u graag mede dat we momenteel aan nieuwe programma’s werken met o.a. sportieve vakanties voor jong en oud. Enkele fietsprogramma’s staan al op onze website, maar deze sector zal binnenkort uitgebreid worden met nieuwe fietsprogramma’s, alsook wandel- en trekvakanties. Ook de enogastronomie zal centraal staan.

Het reeds in bezit zijnde paswoord blijft geldig. Mocht u geen paswoord hebben, dan kunt u deze rechtstreeks op onze website aanvragen of ons per mail contacteren. U kunt de catalogus dan ook downloaden in de sectie ‘alleen voor reisagenten’.

Ons hele team kijkt er naar uit om uw groepsaanvragen te mogen uitwerken !

Met vriendelijke groet,

Het nederlandstalige Incoming Team
Helga Vermue, Ann Vanhandenhove, Ann Vaes en Lidia Colapinto

Verantwoordelijke afdeling Incoming
Margreet van de Sande

Caravantours reeds 36 jaar specialist in groepsreizen,
met wereldwijd meer dan 1.200 reisagentschappen en touroperators als klant ,
meer dan 4.000 groepsreizen op maat per jaar
voor een totaal van ongeveer 200.000 reizigers en 600.000 overnachtingen.


Lees meer

Brochure groepsreizen Italië 2022 nu online!

...voor schoolreizen en jongerengroepen

Openingsure...

Tarieven toeristenbetaling...